Az árfigyelő bekapcsolásához adja meg nevét és e-mail címét:
Név:

E-mail cím:

Minimum értesítési szint:
Ft

  • 2018.10.29.
  • Toyota

Toyota Hilux Invincible 50 limitált kiadás

Kezdi egyre keményebben ünnepelni a Hilux 50. évfordulóját a Toyota. Az Invincible 50 limitált kiadás a legőrültebb Toyota, amelyet a márka valaha hivatalosan forgalmazott.

Az izlandi Arctic Trucks nem először nyúl Toyotához, ám most először fordul elő, hogy munkájuk gyümölcsét meg is lehet vásárolni, sőt, kis szériában gyártani is fogják.

Az Invincible 50 limitált sorozat a Hilux ötvenedik évfordulóját ünnepli, de jóval merészebben, mint az alapját és nevét adó Invincible sorozat: megemelt futómű, brutális terepgumik, dupla bukókeret (rajta négy vakító LED-es terepfényszóróval), és persze egy csomó Arctic Trucks-logó és felirat dobja fel azt alapot.

Az autóból mindössze ötven, sorszámozott darabot gyártanak, mindet full feketében. Így különösen emlékeztet arra a Hilux SR5-ösre, amellyel Marty McFly kacérkodott a filmvásznon, és amely az elsők között engedett betekintést az európai nagyközönségnek az átépített pickupok varázslatos világába.

Mechanikusan egyébként egy duplakabinos, 150 lóerős, automata váltós Hiluxról van szó, amelyet még az idén piacra bocsátanak.

A cikk folytatódik a vezess.hu oldalon: https://www.vezess.hu/haszongepjarmu/2018/10/26/toyota-hilux-invincible-50-limitalt-kiadas/